Біфлекс — це штучний трикотажний матеріал, який чудово тягнеться. Для його виготовлення зазвичай використовують лайкру, нейлон і мікрофібру. Симбіоз ниток може бути різним — від цього залежить якість товару та його експлуатація.
Біфлекс красиво облягає тіло, водночас не обмежуючи рухів. Тканина найчастіше використовують для пошиття спортивного одягу — лосин, топів, футболок, купальників. Також із неї виготовляють вбрання для циркових артистів. Іноді матеріал використовують і для пошиття штор, оброблення скатертини, серветок.
Біфлекс виробляють у різних країнах: Туреччині, Італії, Єгипті, Кореї, Англії. Найбільш якісними вважаються італійські та корейські тканини.
Біфлекс цінують за такі властивості:
добре розтягується;
не мнеться;
зносостійкий;
не блякне на сонці та не випирається;
пропускає вологу;
не з'являються ковтуни;
легко переться і швидко сохне.
Біфлекс також цінується за різноманітність кольорів і фактур. Тканина може бути матовою і блискучою, однотонною або з принтом — кожен знайде матеріал на свій смак.
Біфлекс — це штучний трикотажний матеріал, який чудово тягнеться. Для його виготовлення зазвичай використовують лайкру, нейлон і мікрофібру. Симбіоз ниток може бути різним — від цього залежить якість товару та його експлуатація.
Біфлекс красиво облягає тіло, водночас не обмежуючи рухів. Тканина найчастіше використовують для пошиття спортивного одягу — лосин, топів, футболок, купальників. Також із неї виготовляють вбрання для циркових артистів. Іноді матеріал використовують і для пошиття штор, оброблення скатертини, серветок.
Біфлекс виробляють у різних країнах: Туреччині, Італії, Єгипті, Кореї, Англії. Найбільш якісними вважаються італійські та корейські тканини.
Біфлекс цінують за такі властивості:
добре розтягується;
не мнеться;
зносостійкий;
не блякне на сонці та не випирається;
пропускає вологу;
не з'являються ковтуни;
легко переться і швидко сохне.
Біфлекс також цінується за різноманітність кольорів і фактур. Тканина може бути матовою і блискучою, однотонною або з принтом — кожен знайде матеріал на свій смак.